Zakelijk

Zakelijk

Mundo Recreatie is actief op de zakelijke markt. We zijn een Intex groothandel en verzorgen containerinkoop, inkoop van een (kleine) eigen voorraad en/of de levering van producten op basis van dropshipment.

Intex groothandel

Sinds 2014 mogen wij ons Intex groothandel noemen. Dit betekent dat wij alle Intex producten inkopen. Dit doen we rechtstreeks bij de Intex Trading fabriek in China. Hierdoor kunnen we de Intex producten tegen scherpe prijzen aanbieden. Je kunt op drie manieren profiteren van dit voordeel: containerinkoop via Mundo Recreatie, inkoop van een (kleine) eigen voorraad en levering op basis van dropshipment.

Containerinkoop

Aan de hand van de Intex inkooplijst kun je containers bestellen. Dit houdt in dat je eind augustus doorgeeft welke Intex producten uit de catalogi je wilt bestellen. Deze producten worden dan rechtstreeks vanuit China in containers bij je afgeleverd. Naast de containerinkoop kun je bovendien gedurende de rest van het jaar een kleine voorraad inkopen vanuit ons magazijn.

Inkoop eigen voorraad

Indien je een eigen magazijn hebt kun je ervoor kiezen om producten bij ons te bestellen en deze in je eigen magazijn op voorraad te leggen. Via een portal bestel je producten die we op een pallet bij jou afleveren. Vervolgens kun je deze producten aan je klanten verkopen. Bestellingen van €1000 of meer worden franco geleverd.

Dropshipment

Als bedrijf plaats jij de bestelling van jouw klant in ons systeem. Wij zorgen ervoor dat het product in jouw naam wordt afgeleverd bij de klant. De bestellingen kunnen rechtstreeks bij ons worden ingevoerd met behulp van een zakelijk account en een feed. Als dropshipper betaal je de groothandelprijs + verzendkosten. In deze verzendkosten zit een klein bedrag verwerkt voor het inpakken en verzenden van de bestellingen.

Interesse?

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-1044779 (optie 2) of zakelijk@mundo-recreatie.nl.

Bedrijfs- en contactgegevens

Bedrijfsnaam Mundo Recreatie
Adres Oostpolderweg 15   4413 NN Krabbendijke
E-mail zakelijk@mundo-recreatie.nl Telefoon 085-1044779
Rekeninghouder Mundo Recreatie Bank ING bank
IBAN NL48 INGB 0007 4637 91 BIC INGBNL2A
KVK nummer 62140868 BTW nummer NL854677951B01