retourneren

Retourneren

Niet tevreden met je product? Jammer! Stuur het binnen 14 dagen na ontvangst terug. Na aanmelding heb je nog 14 dagen om het product in originele staat en verpakking retour te sturen.

Retour

Je betaalt zelf de retourkosten voor het retourneren van je product(en). Je kunt je pakketje afgeven bij een pakketpunt in jouw buurt. Indien je een groot of zwaar product hebt ontvangen op een pallet en dit aan ons wilt retourneren zijn de retourkosten voor een palletzending € 45 in Nederland en € 50 in België. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling.

Zodra we je pakket of pallet hebben ontvangen, sturen we een bevestiging per mail (het kan voorkomen dat je retourzending volgens de track en trace is afgeleverd en je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen. We verwerken de retouren namelijk 1 keer per dag). Tijdens het verwerkingsproces houden we je telkens per e-mail op de hoogte.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen terug die je op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing om de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet terug gestort. Je betaalt zelf enkel de kosten voor het terugsturen van je product(en). 
Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen in ons magazijn, of je kunt aantonen dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in iedergeval geval zullen er voor die terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

* Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade kan een bepaald percentage van het betreffende product ingehouden worden. Dit percentage is afhankelijk van de staat van de retourzending. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Gobbo niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je je bestelling ontvangen hebt. Via een ondubbelzinnige verklaring kun je ons schriftelijk, per post of e-mail op de hoogte stellen om de overeenkomst te herroepen. Voor een snelle afhandeling van jouw retourzending verwijzen we je naar het Gobbo herroepingsformulier. Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Voor het retourneren van een pallet kun je contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@gobbo.nl


Retouradres

Gobbo
Oostpolderweg 15
4413NN Krabbendijke
Nederland

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn telefonisch te bereiken via 085-1044344 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00) of mail naar klantenservice@gobbo.nl