Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
2000024924
Aanbiedingsprijs € 32,39 Normale prijs € 39,99

De Coleman CXS+ 200 is volledig ontworpen om aan de behoeften van de actieve gebruiker te voldoen. De hoofdlamp is oplaadbaar en heeft een kantelbare lampkop. Bovendien is deze Ledlenser hoofdlamp uitgerust met de Reax sensor die de lichtsterkte automatisch aanpast aan de omgeving. De CXS+ 200 is van zeer robuuste kwaliteit en zal u zelfs in extreme omstandigheden en op ruw terrein niet teleurstellen.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De Coleman CXS+ 200 hoofdlamp is uitgerust met de innovatieve, intelligente Reax sensor. Met behulp van lichtdetecterende technologie wordt de lichtsterkte van de hoofdlamp automatisch aangepast aan de omgeving en de behoefte van de gebruiker. Focust u op iets wat dichtbij is, zoals bijvoorbeeld een kaart, dan wordt de lichtbundel afgezwakt en meer verspreid. Wanneer u in de verte kijkt wordt de lichtbundel juist sterker en meer gestrekt. U kunt ook handmatig een bepaalde lichtsterkte opzetten, er zijn 4 verschillende lichtsterkten (maximaal 200 lumen) plus een rood licht om uit te kiezen. De maximale reikwijdte is 30 meter.

Een andere praktische feature is de battery-lock functie, waarmee de aansluiting van de batterij wordt losgekoppeld wanneer u de hoofdlamp niet gebruikt. Dit voorkomt het leeglopen van de batterij wanneer u de lamp lagere tijd niet gebruikt, zo is deze dus altijd klaar voor gebruik. Bijkomend voordeel is dat de hoofdlamp nooit per ongeluk aan zal gaan wanneer deze ergens opgeborgen is.

Verder is de Coleman CXS+ volledig ontworpen om aan de behoeften van de actieve gebruiker te voldoen. De hoofdlamp is kantelbaar, om de richting van de lichtbundel aan te passen. Door aan de zijkanten van de verstelbare hoofdband te trekken kan deze, zelfs tijdens het lopen of fietsen, gemakkelijk aangepast worden. De hoofdlamp is regendicht en is extra beschermd tegen vallen. De CXS+ is van zeer robuuste kwaliteit en zal u zelfs in extreme omstandigheden en op ruw terrein niet teleurstellen.


Van de Coleman CXS+ 200 hoofdlamp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de hoofdlamp, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om de handleiding te downloaden.


Over Coleman®

Coleman Coleman® staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman® uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken en backpacks.

Op het gebied van zaklantaarns is Coleman® een klasse apart. Als 's werelds grootste fabrikant van LED verlichting voor consumenten hebben ze een uitgebreid assortiment van LED zaklampen, zodat ze kunnen voldoen aan elke behoefte van de consument. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de cutting-edge technology.

Specificaties
Meer informatie
SKU 2000024924
Merk Coleman
Model CXS+ 200
Artikelnummer 2000024924
Gewicht 125 gram
Afmetingen (LxBxH) Lamp: 8,8 x 4,6 x 3,6 cm | hoofdband: 60 cm
Brandtijd (indicatie) 2,5 uur op hoogste stand | 40 uur op laagste stand
Batterijen 3 x AAA batterijen
Batterij inclusief Ja
Standen 4 lichtsterkten en rood licht
Lichtopbrengst 200 lumen op hoogste stand | 20 lumen op laagste stand
Reikwijdte 40 meter op hoogste stand | 10 meter op laagste stand
Met focusoptie Nee
Specifieke eigenschappen Sensor voor aanpassing lichtstraal, kantelbare lamp, batterijvergrendeling
Garantie 2 jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coleman CXS+ 200 hoofdlamp
Uw waardering