Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
In de shops van Mundo Recreatie kunt op verschillende manieren uw bestelling betalen. De mogelijkheden zijn iDeal, Visa, Mastercard, bankoverschrijving, PayPal of op rekening (zakelijke bestellingen boven de € 500). Al deze betaalmethoden zijn geheel veilig. Meer informatie over de betaalmogelijkheden vindt u hier

Waar bezorgen jullie?
Onze pakketten worden in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk bezorgd.

Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?
Wanneer u vóór 17:00 uur uw bestelling plaatst, wordt de bestelling normaal gesproken de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u hier.

Heb ik garantie op mijn bestelling?
Ja, u heeft net zoals u in de winkel gewend bent een garantie van minimaal 1 jaar. De garantieperiode, met eventuele aanvullende voorwaarden, van elk product is terug te vinden op de product pagina.

Denkt u recht te hebben op garantie, neem dan contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@luchtbedplaza.nl. Vermeld in de e-mail uw bestelnummer, een omschrijving van het defect en indien mogelijk een foto van het defect. We streven ernaar uw garantieaanvraag binnen 1 werkdag in behandeling te nemen.