Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
LL-T/9807-T7M
Aanbiedingsprijs € 60,95 Normale prijs € 84,95

De Ledlenser T7M geeft niet alleen licht maar is dankzij de praktische functies ook bruikbaar in extreme situatie's. De lamp met 400 lumen en een reikwijdte van 280 meter heeft slechts een lengte van 13 centimeter en een gewicht van 180 gram.

Direct leverbaar
Productinformatie

Deze T7M heeft 8 lichtstanden en 3 lichtprogramma's. De Smart Light Technology biedt twee energiemodi; een geregelde, gelijkblijvende lichtsterkte of een continu afnemende helderheid en daardoor een langere brandtijd. Het Advanced Focus System zorgt voor een smalle lichtbundel of een breed verlicht oppervlak. De achterkant van de zaklamp is te gebruiken als verdedigingsmiddel of om glas te breken tijdens een noodsituatie. Dankzij de S.O.S functie is de zaklamp zelf als alarmlicht te gebruiken. Dankzij de vele functies is de Ledlenser T7M geschikt voor thuisgebruik, outdooractiviteiten en noodsituaties.

Van de Ledlenser T7M zaklamp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de zaklamp, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om de handleiding te downloaden.


Over Ledlenser®

LedlenserLedlenser is een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van zak-en hoofdlampen met de nieuwste LED-technologie. Het bedrijf is in 1994 opgericht door de tweelingbroers Opolka en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1.000 medewerkers en drie productielocaties. Ledlenser combineert innovatie met materialen van topkwaliteit, milieuvriendelijke technologieën en nieuwe ontwerpen om zo de beste hoofd-en zaklampen aan te kunnen bieden.

Een groot gedeelte van de Ledlenser zak-en hoofdlampen zijn uitgerust met het Advanced Focus System. Deze reflectorlens maakt een naadloze overgang van een homogeen, cirkelvormig licht voor dichtbij naar een sterk gebundelde verreikende lichtstraal mogelijk.


Specificaties
Meer informatie
SKU LL-T/9807-T7M
Merk Ledlenser
Model T7M
Artikelnummer LL-T/9807-T7M
Gewicht 180 gram
Afmetingen (LxBxH) 13,1 centimeter lang
Brandtijd (indicatie) 35 uur
Batterijen 4 AAA batterijen
Batterij inclusief Ja
Standen 8 lichtfuncties/ 3 lichtprogramma's
Lichtopbrengst 400 lumen
Reikwijdte 280 meter
Met focusoptie Ja
Specifieke eigenschappen Advanced Focus System, waterdicht (IPX-4) Inclusief batterijen, nylon tas, polskoordje, karabijnhaak, smart card en handleiding
Garantie 5 jaar
Reviews