Coleman CPX 6 Easy Hanging LED Lantern

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
2000009523
€ 33,25

Deze handige lantaarn is te gebruiken op vele manieren. Hij kan worden gebruikt als tafelmodel maar ook worden opgehangen d.m.v. de verstelbare band aan de bovenzijde. De LED lamp is energiezuinig en geeft zeer helder licht.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

De maximale reikwijdte is 8 meter op de hoge stand en 5 meter op de lage stand. Hij brandt maximaal 155 uur op de lage stand en 65 op de hoge stand. Deze lamp werkt op batterijen of i.c.m. de oplaadbare CPX 6 6V acccu (beiden los verkrijgbaar, niet bijgeleverd). Doordat gewerkt is met duurzaam rubber is deze lantaarn uitermate geschikt voor op de camping.


Over Coleman®

Coleman Coleman® staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman® uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken en backpacks.

Op het gebied van zaklantaarns is Coleman® een klasse apart. Als 's werelds grootste fabrikant van LED verlichting voor consumenten hebben ze een uitgebreid assortiment van LED zaklampen, zodat ze kunnen voldoen aan elke behoefte van de consument. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de cutting-edge technology.

Van de Coleman CPX6 Easy hanging LED lantern is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de lantaarn, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om de handleiding te downloaden.

Specificaties
Meer informatie
SKU 2000009523
Materiaal product Behuizing van duurzaam rubber
Merk Coleman
Model CPX 6 Easy Hanging LED Lantern
Artikelnummer 2000009523
Gewicht 734 gram zonder batterij / 1310 gram met batterij
Afmetingen (LxBxH) 24,9 x 12,9 centimeter
Brandtijd (indicatie) 65 uur op hoge stand / 155 uur op lage stand
Batterijen 4D batterijen
Batterij inclusief Nee
Standen 1 lichtstand
Lichtopbrengst 141 lumen op hoge stand/ 58 lumen op lage stand
Reikwijdte 8 meter rondom
Met focusoptie Nee
Specifieke eigenschappen Met handig klittenband hengsel waarmee de lantaarn overal vastgemaakt kan worden.
Garantie 2 jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coleman CPX 6 Easy Hanging LED Lantern
Uw waardering